Over Liber Medical

Liber Medical levert hoogwaardig disposable steriele chirurgische instrumenten en custom procedure trays voor alle procedures op OK en polikliniek. 

 

Onze Visie

Om de gezondheidszorg efficiënt, betaalbaar en flexibel te houden in een wereld van toenemende vergrijzing, toenemende (technologisch) hoogwaardige behandelmethoden en een steeds meer eisende maatschappij, zijn innovatieve producten en processen nodig. Door het aanbieden van oplossingen en een breed scala hoge kwaliteit medische instrumenten voor éénmalig gebruik wil Liber Medical BV een belangrijke bijdrage leveren, zodat tijd- en kosten besparingsvoordelen kunnen worden gerealiseerd en de patiëntveiligheid verbetert. 

Onze Missie

Wij geloven dat hogere patiëntveiligheid samen kan gaan met tijd- en kostenbesparingen door innovatieve oplossingen en focus op hoogwaardige steriele disposable medische instrumenten die klinische waarde leveren voor arts en patiënt.

Onze Kernwaarden

Betrouwbaar, kwaliteit & service

ISO class 7 cleanroom

ISO class 7 cleanroom

Productie Liber Medical procedure pack in ISO class 7 cleanroom

Productie Liber Medical procedure pack in ISO class 7 cleanroom

Oprichters

Jeroen Verbeek, Algemeen Directeur

Transient

Opgegroeid in een apotheekhoudend huisartsen gezin met praktijk aan huis, kwam Jeroen als kind al vroeg met de vele aspecten van de gezondheidszorg in aanraking.

Na een studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam is Jeroen werkzaam geweest in diverse sales management en directiefuncties bij bedrijven als VNU, Sanoma en SBS Broadcasting. Bij SBS was Jeroen o.a. verantwoordelijk voor innovatie en leerde hij hoe je met beperkte middelen door creatieve business concepten zowel vernieuwend kan zijn als kosten kunt besparen.

Overtuigd dat in de medische sector hoogwaardige kwalitatieve disposable producten samen kunnen gaan met kostenefficiency, heeft Jeroen in 2012 besloten om samen met Tom Vermeiden Liber Medical B.V. op te zetten. 

Tom Vermeiden 

foto-tom2.png

Multi-entrepreneur Tom komt uit een ondernemende familie en heeft een lange relatie met de gezondheidszorg.

Tijdens zijn studie Small Business & Retail Management is Tom gaan werken bij een bedrijf dat disposable sperma telkamers produceert. Daar is hij met veel verschillende facetten van het ondernemen in aanraking gekomen. Tom was hier tevens verantwoordelijk voor alle internationale verkoop. In 2006 is Tom zelf gaan ondernemen en heeft hij meerdere bedrijven opgezet in producten voor geassisteerde voortplanting en gynaecologie.

In 2012 heeft Tom mede Liber Medical B.V. opgericht en belicht hiermee een andere tak in de medische sector. Overtuigd van de mogelijkheden en verbeterpunten in de medische sector verwachten wij met Liber Medical hier een bijdrage aan te kunnen leveren.